Miramarska 38, 10 000 Zagreb

Zaštita privatnosti

Secus se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima korisnika sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka, NN103-2003-06-26, na način da prikuplja samo osnovne, obavezne podatke koji su potrebni za kvalitetno pružanje usluge webshop-a.
Registracijom potvrđujete točnost i potpunost u obrascu navedenih podataka te dajete izričitu suglasnost da Secus može, sukladno odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka, obrađivati osobne podatke naznačene u obrascu za potrebe vlastitih evidencija i pružanja usluga obavješćivanja o novim proizvodima i uslugama.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju te su dostupni samo djelatnicima kojima su isti podaci nužni za obavljanje posla.
Svi djelatnici webshop-a odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
Secus ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.
Secus se obvezuje primjenjivati sve razumne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa korisnika usluga i sprječavanje eventualnih zlouporaba. Secus ulaže razumne napore u održavanju informacija na ovim stranicama ažurnim i točnim. Međutim, zbog dinamičnosti tržišta moguće su manjem broju slučajeva odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama. Secus se obvezuje u svakom takvom slučaju razmotriti specifičnu situaciju te ponuditi kupcu varijante rješenja.
Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi. Ukoliko trebate detaljnije informacije kontaktirajte prodaju tvrtke Secus na broj telefona 01/61 90 213 ili putem kontakt forme na web stranici.
U slučaju da naručenog artikla nema na skladištu, djelatnici prodaje Secus-a će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku, te Vam ponuditi opciju čekanja dolaska artikla, zamjenu za drugi odgovarajući artikl, ili povrat novca u punom iznosu.
Secus zadržava pravo ne isporučiti robu na temelju narudžbi s nepotpunim i/ili netočnim podacima.

Prihvat kolačića (cookies)

Kako bi naš web shop pravilno radio, potrebno je prihvatiti spremanje kolačića (accept cookies). Riječ je o izuzetno malenoj količini podataka koja se sprema na Vaše računalo, a sukladno regulacijama Europske unije obvezni smo zatražiti Vaš pristanak prije spremanja istih. Korištenjem web shopa sukladni ste s uporabom kolačića. U slučaju da želite blokirati kolačiće i dalje možete pregledavati shop, ali neke mogućnosti Vam neće biti dostupne.
Ako želite doznati više o upotrebi kolačića molimo Vas da kliknete ovdje.